Tapahtumakalenteri

Project Management -koulutus


Nuorkauppakamarilaiset tekevät positiivista muutosta yhteiskuntaan erilaisten vaikuttavien projektien avulla. Pysyvän ja vaikuttavan lopputuloksen saamiseen hyödynnetään JCI Active Framework -työkalua.

JCI:n Leadership Courses -kategoriaan kuuluva Project Management -kurssi antaa sinulle oppeja projektin hallinnan ja johtamisen perusteista. Kurssilla käydään läpi projektin suunnittelu, toteutus ja arviointi. Kehität taitojasi projektin määrittämisessä, tavoitteiden kirkastamisessa, sidosryhmien kanssa työskentelemisessä sekä projektin läpiviennissä ja loppuarvioinnissa erilaisten osallistavien ryhmätöiden avulla.

Kouluttajana toimii Tuulia Kuusinen Keskuspuiston Nuorkauppakamarista. Tuulialla on monipuolisesti kokemusta erilaisten projektien ja hankkeiden läpiviennistä niin työelämässä kuin nuorkauppakamaritoiminnassakin. Työelämässä Tuulia toimii SOK:lla marketkaupan kehityspäällikkönä, vastuualueellaan mm. strategiset projektit ja analytiikka.

Aika : 21.9.2021 klo 17.30-20.30
Paikka: Ryhmätila 3, Keskuskirjasto Oodi, Helsinki
Ilmoittaudu mukaan täältä.

Tilan puolesta pystymme ottamaan koulutukseen maksimissaan 14 osallistujaa. Huomaathan siis, että ilmoittautuminen on sitova.

HUOM. Virallisen osallistumissuorituksen saadakseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan koulutukseen myös jci.cc-sivun kautta. Tätä varten tarvitset itsellesi tunnukset tälle sivulle. Kysy lisää kamarisi DP:ltä jos sen kanssa ongelmia. Linkki tähän ilmoittautumiseen lähetetään osallistujille lähempänä.

Lisätietoja IND@keskuspuisto.org
Koulutukset
Made on
Tilda