Tapahtumakalenteri

Debatin sääntökoulutus

💡JCI Cosmopolis, Helsingin Nuorkauppakamari ja Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestävät yhdessä Suomen Debattiakatemian, jonka tarkoituksena on tuoda Nuorkauppakamarin debattikulttuuria tutuksi Suomessa ja rohkaista kamareita osallistumaan debattiin niin harjoittelun kuin kilpailujen merkeissä.

Debatin sääntökoulutuksessa tutustumme debatointiin pisteytyksen kautta. Jalkapallossa ja jääkiekossa piste tulee kun verkko heilahtaa, mutta miten saa debatissa verkot heilumaan ja pisteet itsellesi? 🎯

Debatti on pistepeliä ja pisteitä jaetaan seuraavista osa-alueista:
- Aiheen määrittely
- Puheenvuoron sisältö
- Esiintymis- ja väittelytaidot
- Tiimityö
- Ajanotto

Samalla kun käymme läpi kaikki osa-alueet, tulee kerrattua tärkeimmät säännöt ja "dos and don'ts."

👤 Kouluttajana Lauri Lehmusvirta (JCI Cosmopolis). Lauri on vuoden 2018 kansallinen voittaja debatissa, sekä kokenut kouluttaja ja debattituomari niin Suomessa kuin ulkomailla.

Aika: 12.8.2021 klo 18-19.30
Koulutus järjestetään Teamsillä.
Ilmoittaudu mukaan täältä.
----------------------------
Suomen Debattiakatemia järjestää elokuussa kolme tapahtumaa, joista saa inspiraatiota, sekä konkreettiset eväät osallistua esimerkiksi oman alueen debattikilpailuun.
12.8. klo 18–19.30 - Debatin sääntökoulutus (Teams)
18.8. klo 17–20 - Debatti haltuun -koulutus (Helsinki)
26.8. klo 18–19 - Panel discussion: Working life skills by debating (Teams)

Suomen Debattiakatemia huipentuu ennen kansallista vaalikokousta järjestettävään akatemiaviikonloppuun 2.–3.10. Viikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti kunkin alueen (A-D) voittajajoukkueelle auttaen heitä valmistautumaan kansalliseen debattikilpailuun.
Koulutukset
Made on
Tilda