Tapahtumakalenteri

Suomen Debattiakatemian koulutusviikonloppu


 JCI Cosmopolis, Helsingin Nuorkauppakamari ja Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestävät yhdessä Suomen Debattiakatemian, jonka tarkoituksena on tuoda Nuorkauppakamarin debattikulttuuria tutuksi Suomessa ja rohkaista kamareita osallistumaan debattiin niin harjoittelun kuin kilpailujen merkeissä.

Suomen Debattiakatemia huipentuu ennen kansallista vaalikokousta järjestettävään koulutusviikonloppuun 1.–3.10. Viikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti kunkin alueen (A-D) voittajajoukkueelle auttaen heitä valmistautumaan kansalliseen debattikilpailuun. Mikäli alueen voittajajoukkue ei pääse osallistumaan on paikka avoin muille joukkueille.

Aikataulu: pe 1.10. klo 18 alkaen, lopetus su 3.10. noin klo 13
Paikka: Tanhuanpään tila, Vehmaistentie 855, Hämeenlinna
Hinta: Varmistuu lähempänä, mutta arviolta 80-90 €/hlö majoituksen, tilan ja ruokailujen kattamiseksi
Ilmoittautuminen: Avataan myöhemmin, mutta kaikkien alueen debattijoukkueiden kannattaa laittaa viikonloppu jo nyt kalenteriin, sillä ilmoittautuminen tulee olemaan heti oman alueen vaalikokouksen jälkeen.

Virallinen ohjelma alkaa lauantaina klo 9, mutta tilalle voi saapua jo perjantaina klo 18 alkaen. Viikonlopun ohjelmassa on muun muassa syventymistä eri rooleihin debatissa, vinkkejä kilpailuun valmistautumiseen, tuomaroinnin harjoittelua, harjoitusdebatteja sekä totta kai verkostoitumista, sekä rennompaa illanviettoa saunan ja paljun merkeissä.

-----
Ennen koulutusviikonloppua Suomen Debattiakatemia järjestää elokuussa kaikille avoimia tapahtumia, joista saa inspiraatiota, sekä konkreettiset eväät osallistua esimerkiksi oman alueen debattikilpailuun.
12.8. klo 18–19.30 - Debatin sääntökoulutus (Teams) - Suomeksi
17.8. klo 18–19.30 - Debating rules training (Teams) - Englanniksi
18.8. klo 17–20 - Debatti haltuun -koulutus (Helsinki) - Suomeksi
26.8. klo 18–19 - Panel discussion: Working life skills by debating (Teams) - Englanniksi

Lisäksi kaikilla on mahdollisuus tulla treenaamaan debatointia matalalla kynnyksellä JCI Capital Area Debating Clubin harjoituksiin to 9.9. klo 18–20 ja to 7.10. klo 18–20 paikan päälle Helsinkiin.
Koulutukset
Made on
Tilda